Română (RO)

IMPLICĂ-TE

CAMPANIE DE COLECTARE

Sigur ai păstrat prin debarale prăfuite sau sertare cu miros de tinerețe obiecte care parcă te trimit în timp și îți vorbesc despre altă viață. Și, mai sigur, este că ai păstrat amintire povești despre obiectele acelea. Nu contează dacă povestea ta e tristă sau veselă, dacă tu ești protagonistul sau e despre ai tăi părinți, bunici sau vecini. Nu trebuie să îi dai nume, date exacte sau să te semnezi cu numele complet. Vrem doar emoțiile, atmosfera, sentimentele, vrem acel ceva al poveștii tale despre comunism și viața de atunci.

Vezi aici toate detaliile Campaniei de Colectare și înscrie-te! MUZEUL AMINTIRILOR DIN COMUNISM este și despre tine!.

DĂ UN LEU PENTRU MUZEU

Avem nevoie de susținerea ta pentru a deschide acest muzeu și ne poți ajuta extrem de simplu cumpărând în avans una sau mai multe intrări la MUZEU. Vei deveni astfel un tovarăș de nădejde al Muzeului Amintirilor din Comunism, iar noi te așteptăm să ne vizitezi cu e-mailul de confirmare primit. Râmâne să ne vedem la MUZEU! Este și MUZEUL tău!

Vei contribui la deschiderea MUZEULUI și ne vei susține și în misiunea noastră socială, aceea de a sprijini copiii din grupuri vulnerabile să se integreze în comunitate prin programe dedicate.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.