Română

INFO

TARIFE INDIVIDUALE

  • Adulți 35 Lei
  • Elevi/Studenți/Pensionari 25 Lei
    (este necesară dovada unei legitimații)
  • Persoane cu dizabilități Gratuit

REZERVĂRI DE GRUP

Muzeul Amintirilor din Comunism oferă un discount pentru grupurile de minim 20 de persoane. Dacă ești agenție de turism, ghid sau planificator de grup, contactează-ne la hello@madc.ro sau la 0726 787 499 pentru a face o rezervare și pentru a primi discountul de grup. Include Muzeul Amintirilor din Comunism în programa școlară, rezervă o vizită cu clasa ta și beneficiază de un preț special. Același lucru este valabil și pentru grupurile organizate din cadrul universităților.

EVENIMENTE PRIVATE

Dacă îți dorești să organizezi o conferință sau o lansare de produs într-un loc special, care va adăuga un plus de originalitate conceptului tău, noi abia așteptăm să-l găzduim.

Dacă vrei să realizezi o ședință foto sau o filmare profesională, ai posibilitatea să închiriezi spațiul doar pentru proiectul tău. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la hello@madc.ro.

PROGRAM DE VIZITARE

Vom deschide în curând!

Marți – Duminică 10:00-18:00

Luni – închis

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.