Română (RO)

INFO

TARIFE INDIVIDUALE

  • Adulți 35 Lei
  • Elevi/Studenți/Pensionari 25 Lei
    (este necesară dovada unei legitimații)
  • Copii (7 - 12 ani) 15 Lei
  • Copii cu vârsta sub 7 ani / persoane cu dizabilități Gratuit

REZERVĂRI DE GRUP

Muzeul Amintirilor din Comunism oferă un discount pentru grupurile de minim 8 de persoane. Dacă ești agenție de turism, ghid sau planificator de grup, contactează-ne la hello@madc.ro sau la 0726 787 499 pentru a face o rezervare și pentru a primi reducerea de grup. Include Muzeul Amintirilor din Comunism în programa școlară, rezervă o vizită cu clasa ta și beneficiază de un preț special. Același lucru este valabil și pentru grupurile organizate din cadrul universităților.

EVENIMENTE PRIVATE

Dacă îți dorești să organizezi o conferință sau o lansare de produs într-un loc special, care va adăuga un plus de originalitate conceptului tău, noi abia așteptăm să-l găzduim.

Dacă vrei să realizezi o ședință foto sau o filmare profesională, ai posibilitatea să închiriezi spațiul doar pentru proiectul tău. Pentru mai multe detalii, contactează-ne la hello@madc.ro.

PROGRAM DE VIZITARE

Marți – Duminică 10:00-18:00

Luni – închis

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.