Română (RO)

Vizită pentru copii prin Asociația ADDIP

Vizită pentru copii prin Asociația ADDIP

Vizită pentru copii prin Asociația ADDIP

Marți, 26 iulie, a fost o zi cu adevărat plină pentru 13 copii, cu vârste între 11 și 18 ani, din sistemul de protecție din județul Brașov.


Împreună cu ADDIP am reușit să le oferim o experiență a cunoașterii și a distracției. Am început dimineața cu o călătorie în timp la Muzeul Amintirilor din Comunism, unde au putut să vadă cum trăiau oamenii acum zeci de ani. A urmat o vizită fascinantă la @muzeul_de_stiinte unde au învățat despre tot ce ne înconjoară, un picnic în parc, și o seară aventuroasă la @climbhouse.ro, sala de escaladă pentru începători, unde au reușit să își învingă temerile, să obțină victorii aparent imposibile și să prindă încredere în forțele proprii. Ne-am bucurat să le putem face acest mic cadou și să le vedem zâmbetele largi.


Le mulțumim tuturor celor implicați şi în mod special vizitatorilor Muzeului Amintirilor Din Comunism, datorită cărora putem susține aceste acțiuni culturale, vizite la muzee, tabere sau excursii Profitul MAdC obținut din vânzarea biletelor şi a produselor de la cafenea şi gift shop finanțează acțiuni menite să le arate copiilor şi persoanelor din medii defavorizate o alt fel de lume.


Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, dă click aici.